Exposició Traços / Llenguatges de l’art

La Susana Jiménez i la M. Antònia Fàbrega ens conviden a la inauguració de l’exposició Traços / Llenguatges de l’art, que tindrà lloc el dia 25 d ‘abril a les 20 hores al bulevard i bar de la Federació Obrera. L’exposició restarà oberta del 23 d’abril al 3 de maig.

Aquesta exposició pretén mostrar, recuperar o fer reviure els llenguatges del dibuix en diferents formes, des d’un apunt ràpid i espontani fins a un estudi de clar i fosc del model al natural.

Amb les tècniques de dibuix com el carbó, el llapis, la creta i el pastel es formen i es desfan els traços. Sense oblidar la tècnica del gravat , de l’aiguafort o de la punta seca que s’incorporen com un medi més en la varietat del dibuix.

La M. Antònia Fàbrega s’expressa amb delicadesa, definint amb detall i recreant fragments costumistes i amb un traç linial i objectiu per dibuixar amb naturalitat el nu o els rostres.

La Susana Jiménez s’expressa millor amb un traç imprecís, lliure i dinàmic, amb una manera simplificada que destaca el gest. Per això mostra un dibuix de temps curt executat amb embolics de línies.